Fladby 3Dprint Logo

Om oss

Velkommen til Fladby 3Dprint, din pålitelige partner innen 3D-printing, 3D-scanning og 3D-design. Vi er et norsk selskap med base i Tranby/Lier, Buskerud, som siden 2016 har levert innovative og skreddersydde 3D-løsninger til både privatpersoner og bedrifter.

Vår ekspertise

Vi spesialiserer oss på 3D-printing, 3D-scanning og 3D-design, og tilbyr et bredt spekter av tjenester som inkluderer produktutvikling, prototyping og spesialtilpassede 3D-print. Har du en idé? Vi har verktøyene og kompetansen til å realisere den.

Våre produkter

Vårt produktutvalg inkluderer både egenproduserte og kundespesifikke 3D-prints. Vi tilbyr praktiske løsninger, spesielt tilbehør til elektriske kjøretøy som vær- og snødeksler til ladeporter. Disse produktene beskytter ladeportene mot ugunstige værforhold og er tilgjengelige for flere bilmodeller som Audi, BMW, Citroen, Fisker, Hyundai, VW, Tesla og Kia. Samt reservedeler til BNS-vinduer.

Vårt utstyr

Vi benytter toppmoderne utstyr blandt annet Bambu Lab X1C for flerfargede utskrifter opptil 256x256x256mm og GooFoo Plus for større utskrifter opptil 360x360x400mm. Dette gjør oss i stand til å levere høy kvalitet og presisjon i hver utskrift.

Materialer og farger

Vi tilbyr utskrifter i ulike materialer som PLA, PETG, ASA, Flex, ABS og flere. Vi har et bredt utvalg av farger å velge mellom og tilpasser utskriftene etter dine spesifikasjoner.

Våre leverandører

Vi kjøper våre materialer fra anerkjente leverandører som Polyalkemi.no, noe som sikrer at kvaliteten på produktene våre alltid er på topp.

Besøk oss

Vi holder til i Tranby/Lier, og du er hjertelig velkommen til å hente varene dine hos oss. Vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine 3D-printbehov.

Takk for at du valgte Fladby 3Dprint - vi ser frem til å jobbe sammen med deg!